Конна езда

Потърсете ни и преживейте незабравимо изживяване в нашата конна база

Релакс и конна езда

Конната езда е общуване с коня и приятен начин за релакс, но и самодисциплина. Приоритет на базата е общуването с конете като най- важна предпоставка в ездата. Да спечелиш доверието на това грациозно и силно животно е нужно да се създаде доверие между човек и кон.

ЕЗДА ЗА НАЧИНАЕЩИ

Урокът се провежда от опитен инструктор по конна езда. Усвоява се качване и слизане от коня, правилна стойка и управление. Правят се различни упражнения за координация и баланс по време на езда.

 

Цени:

1 час – 80 лв
30 мин – 50 лв

ЕЗДА ЗА НАПРЕДНАЛИ

Има различни предложения след тестване и проверка на уменията на ездача.

 

Цени:

1 час – 80 лв
30 мин – 50 лв

ПАКЕТ ОТ УРОЦИ ПО КОННА ЕЗДА

Колко често ще имаш нужда от тренировки под надзора на опитно око зависи от целите, които  имаш и постигнатото от теб и коня ниво. Дори и на любителско или аматьорско ниво е препоръчително да провеждаш поне веднъж седмично тренировка с квалифициран инструктор , за да не спираш да подобряваш своите умения.

За тези от вас, които искат да подобряват уменията си по конна езда предлагаме  отстъпки  от 10 %   и пакетна цена за месец .

За повече информация: +359 882 169 316

УРОЦИ ЗА ДЕЦА

За децата урокът по конна езда е съкратен и адаптиран вариант на урок за възрастни. Подходът към всяко дете е индивидуален и съобразен както с възрастта ,така и с неговото внимание.

 

Цени:

1 час – 80 лв
30 мин – 50 лв