Научете повече

За нас

Конната езда е общуване с коня и приятен начин за релакс, но и самодисциплина.

Къде се намираме

Конна база Асгард се намира в близост до град Сандански, на 3,5 км от резиденция „Свети врач“ в екологично чист район в местността „Камено“. Пред вас се открива красива спираща дъха панорамна гледка. На югоизток четири планини,подали си ръце извисяват снагата си до хоризонта- Беласица, Малешевска планина ,Влахина, Славянка.

 Мелнишките пясъчни възвишения и градовете Петрич и Сандански и застиналия вулкан на Рупите са в ширналата се пред погледа котловина.Срещу тях извисява ръст Пирин планина с верига от величествени върховете- Синаница,Вихрен, Муратов връх и Голяма и малка Башлиица. В района на конната база има няколко интересни пещери, в които според местните хора е живял Свети Иван Рилски. На тези места ежегодно се провеждат празници почитайки живота и делата му.. Те са малко познати на широката публика, но народната памет разказва истории и легенди за светеца, за множеството чудеса, които извършва, като помага на хората в нужда и изцерява от тежки болести.

Ресторант

„Конна база Асгард“ разполага с малък ресторант  с 30 места като предлага  за своите гости прясна, домашно приготвена храна. Външна фурна и барбекю, лятна градина с 50 места ,която ви очаква през всички сезони на годината със своята зеленина и красива гледка.

Подходящо е за семейни тържества, частни партита, романтични вечери с конна езда за двама, детски рождени дни с незабравими емоции за децата със среща с кончетата и  езда.  

Събития

Конната база организира групови събития

  • Арт събития: рисуване, декупаж, украса за приближаващи празници, изработване на сувенири…
  • Тийм билдинг с езда, игри, занимания и храна.
  • Парти за деца над 7 години с детско меню, включена езда и общуване с кончетата.

Нашият екип

Запознайте се с професионалисите

Росен Стоянов

Инструктор

Дани Атанасова

Инструктор